Skip to main content

Харчові технології для відмінного смаку

Довговічність. Якість. Презентація, що викликає бажання. Це вимоги для успіху харчових продуктів на споживчому ринку. Günther Maschinenbau розробляє та виготовляє технічні рішення, за допомогою яких торгівля та промисловість можуть задовольнити ці вимоги. Основна увага в асортименті послуг приділяється машинам і системам для маринування, масажування і глазурування.
М'ясо, птиця, риба, сир, напівфабрикати або вегетаріанські продукти - ми знаємо особливі вимоги до цих продуктів і пропонуємо нашим клієнтам найкращі технології для їх переробки.

Більше інформації про guenther-maschinenbau.de


Ін'єктори

Ін'єктування м'яса, птиці, риби та сиру

Із послочними ін'єкторами Günther Maschinenbau ви отримаєте ідеальний інструмент для вдосконалення ваших продуктів - за допомогою спецій, добавок або особливих властивостей, про які знаєте тільки ви. Збільште термін придатності та смак ваших продуктів, працюючи з добре спроектованою, довговічною машиною, що відповідає найвищим стандартам завдяки більш ніж 40-річному досвіду роботи в харчовій промисловості.


Вагомі причини для ін'єктування:

  • Покращення смаку завдяки ін'єктованим спеціям та приправам.
  • Краще забарвлення та дія завдяки ін'єктованим солям
  • Рівномірне почервоніння і термін зберігання
  • Краща консистенція продукту
  • Вищий вихід при нарізанні
  • Більш соковита консистенція кінцевого продукту
  • Вищий вихід і більший прибуток

Доступний широкий асортимент ін'єкторів із різною продуктивністю. Залежно від вимог і моделі ін'єктування може здійснюватись вручну за допомогою однієї до трьох голок або повністю автоматично на ширину у два рази по 435 мм. Залежно від моделі доступні різні варіанти оснащення:

  • Одинарний, подвійний і потрійний прокол, що регулюється за допомогою управління для оптимального розподілу розсолу.
  • Швидкозмінна система голкового моста
  • Пневматична підвіска кожної голки для захисту від пошкоджень
  • Конструкція з подвійною головкою
  • Повне відокремлення контуру розсолу від електричних і механічних компонентів для мінімізації нагрівання розсолу
  • Відцентровий насос із нержавіючої сталі - інші типи насосів для продуктів із більш високою в'язкістю за запитом
  • Система попередньої фільтрації для захисту від засмічення голок з електронним моніторингом
  • Спеціальні конвеєрні стрічки з допуском для харчових продуктів
  • Можливе індивідуальне налаштування параметрів процесу
  • інші опції за запитом

Масажери

Масажування, дозрівання, змішування, засолювання, відтаювання, глазурування та маринування

Масажування, змішування чи маринування - з масажерами Günther ви отримаєте оптимальне обладнання. Енергоефективні та стабільні масажери різних типів допоможуть вам у механічній обробці ваших продуктів. Зі зручними у використанні машинами "Зроблено в Німеччині" ви інвестуєте у стабільне майбутнє із низькими експлуатаційними витратами, в якому ви отримаєте найкращі результати від своєї продукції.

 

       

      Вагомі причини для масажування:

      • Більш ніжна структура
      • Рівномірніше та швидше почервоніння
      • Подовжений термін зберігання
      • Соковитіша шинка, ніжніша та хрусткіша на смак
      • Більший вихід продукції

       

      Переваги маринування в масажері:

      • Ніжніша текстура
      • Довший термін зберігання
      • Масажування призводить до значного поліпшення якості, оскільки тверді клітинні стінки м'яса масажуються для їх розм'якшення.  Із  використанням вакууму під час масажування додані спеції, маринад, олії та соуси краще і швидше проникають в м'ясо, без подальшого витікання.
      • Краще збереження кольору та більший вихід завдяки використанню вакууму.


      Переваги змішування:

      • рівномірний розподіл змішуваного продукту завдяки спеціальній змішувальній лопасті

       

      Від невеликих партій до промислових потреб - Günther Maschinenbau пропонує відповідний масажер для маринування, масажування або навіть змішування. Залежно від моделі, об'єм масажерів варіюється від 100 до 1000 літрів. Можна обробляти яловичину, птицю, рибу, молочні та вегетаріанські продукти.

      Залежно від моделі доступні різні варіанти оснащення:

      • Спеціальні лотки для дбайливого та інтенсивного масажування
      • Поворотний барабан для швидкого і легкого завантаження і вивантаження
      • Тривалість та інтервал вакууму індивідуально регулюються за допомогою спеціального вакуумного насосу
      • Всі параметри процесу вільно вибираються за допомогою сенсорного екрану
      • Ручна кришка

      Залежно від моделі, в якості опції може бути додано наступне:

      • Охолоджуваний барабан
      • Підігрів барабана
      • Тензодатчики
      • Різні варіанти завантаження
      • Система автоматичного відкривання та закриття кришки
      • Інші опції за запитом

      Глазурування

      Глазурування соусами та шокова заморозка

      Висока якість та незначні зусилля при приготуванні їжі, особливо готових страв, стають все більш важливими критеріями для кінцевого споживача. Компанія Günther підтримує це за допомогою своєї власної технології глузурування. Тут доведено до досконалості ідеальне глазурування продуктів спеціями або соусами і подальше шокове заморожування.

      Вагомі причини для глазурування:

      • Без консервантів
        Високоефективна технологія заморожування Günther усуває необхідність використання консервантів, що робить її найпростішим і найприроднішим способом збереження якості і свіжості ваших продуктів до моменту споживання.
      • Максимальна поживна цінність
        Ваші інгредієнти заморожуються безпосередньо на етапі виробництва, щоб зберегти натуральний смак і свіжість продуктів.
      • Зменшує кількість харчових відходів
        Ваші продукти швидкого заморожування зберігають максимальну якість у морозильній камері, доки ви не будете готові їх з'їсти, а зберігання заморожених продуктів може зменшити кількість харчових відходів у шість разів.

      Допоміжне обладнання

      Ємності для змішування та автоматизовані системи приготування розсолу

      У вас є ідеальні рецепти для соусів, у нас є рішення для змішування, зберігання та охолодження. Змішувальні системи, системи приготування розсолу та резервуари Günther - це ідеальне обладнання для ефективної та стандартизованої роботи.

      Переваги:

      • Стандартизоване автоматизоване приготування розсолу
      • Зберігання великої кількості розсолу поза виробничим процесом.
      • Економія часу, швидка, контрольована та ефективна підготовка будь-якого типу соусу або маринаду.
      • Короткі шляхи проходження продукту завдяки прямій подачі до ін'єкторів або масажерів, або в GLT для забезпечення безперервності виробництва
      • Швидке та ефективне CIP-миття
      • Швидке та ефективне охолодження вже змішаних інгредієнтів у безперервному процесі
      • Зменшення температурного впливу на продукт під час виробництва
      • Ефективне змішування рідин

      З підпресовкою, ножові та роликові тендерайзери

      Підвищуйте якість ваших продуктів, обробляючи їх за допомогою стейкера. Оптимізуйте свою шинку, усунувши кишені на шматочках, і доведіть індивідуальну ніжність вашого продукту до найвищого рівня.

      • Швидші і кращі результати масажування
      • Ідеальний розподіл розсолу
      • Збільшена площа поверхні для кращого розщеплення та зв'язування білків
      • Краща консистенція продукту
      • Кращий малюнок зрізу
      • Розрізання через сухожилля
      • Краще розжовування завдяки більш ніжному продукту
      • Оптимальний процес формування завдяки використанню підпресовки

       

      Автоматизовані рішення для роботи вашої лінії

      На додаток до високопродуктивних основних машин, таких як ін'єктори або масажери компанія Günther пропонує ідеальні доповнення у вигляді допоміжного обладнання. За допомогою стандартних подавальних пристроїв, таких як стрічки, вакуумні або підйомно-опрокидувальні пристрої ви можете швидко запустити свою лінію Günther або індивідуально оптимізувати наявний асортимент машин.