Skip to main content

Eberhardt GmbH

Innovative solutions for the food industry

Нержавіюча сталь є пристрастю компанії Eberhardt вже понад 60 років. Компанія перетворилася на одного з найважливіших спеціалістів у ковбасній та м'ясній промисловості, з першопрохідницьким духом та інноваціями. Рішення, розроблені Eberhardt, пропонують додаткову цінність, використовуючи інноваційні ідеї та максимальну орієнтацію на клієнта. Успіх компанії ґрунтується на досвіді, знаннях і прихильності до першокласної якості.

Більше інформації на www.eberhardt-gmbh.de

TT Bastard 160

Continuous and Time Efficient

Eberhardt TT Bastard 160 являє собою розробку нової інноваційної системи, яка безперервно перекидає або змішує продукти. Ця система гарантує оптимальну екстракцію білка та інтенсивний масажний ефект. Машина приводиться в дію двигунами з частотним регулюванням, а пропускну здатність можна регулювати за допомогою випускного клапана. Регульований шнек подачі забезпечує безперервну подачу продукту під час обробки. Короткий час налаштування та індивідуальні налаштування гарантують швидку зміну продукту.

Машина займає невелику площу при максимальній ефективності. Її можна використовувати як автономну систему або інтегрувати в лінію. Обробляючи великі або малі партії, машина гарантує виробництво точно в строк.

ПЕРЕВАГИ

  • Час обробки 4 секунди
  • Для ін'єкційних або попередньо змішаних матеріалів
  • Оптимальне вилучення білків
  • Короткий час налаштування
  • Індивідуальні режими налаштування
  • Легкий доступ
  • Гігієнічний дизайн
  • Підходить для будь-якого виробництва, завдяки невеликій площі
  • Уникнення непотрібного зберігання продуктів під час виробничого процесу

Фінішер для харчових продуктів

The allrounder for permanent vacuum, salting, marinating and mixing for a better colour and tenderness!

Фінішер Eberhardt Food Finisher є справжнім збагаченням для харчової промисловості і встановлює нові стандарти в області доопрацювання продуктів. Відкрийте для себе новий вимір у переробці м'яса з фінішером і підвищіть ефективність ваших систем харчових пресів.

Переваги:

  • Більш насичений смак
  • Довший термін зберігання
  • Ароматична досконалість
  • Покращена консистенція і краще почервоніння

Пресові системи

We know how to shape sausage

Будь то харчовий прес AIR MAX FOOD PRESS, шпиндельний варильний прес, прес для ковбас або шинки: пресові системи Eberhardt забезпечують ефективність для наших клієнтів. Втрати при різанні значно зменшуються, що призводить до скорочення необхідної сировини приблизно на 20%. Це призводить до підвищення врожайності і, в той же час, до зменшення відходів білка - цінного харчового продукту. Усі системи FOOD PRESS SYSTEMS® є досконалими з технічної точки зору, виготовлені в Німеччині на постійній основі та мають найвищу якість. Вони були розроблені з думкою про успіх наших клієнтів.

Обладнання для м'ясної промисловості

For a perfectly equipped butcher's shop

Eberhardt спеціалізується на виробництві м'ясопереробного обладнання. Наш багаторічний досвід робить Eberhardt ідеальним діловим партнером для всіх компаній, що працюють у м'ясопереробній галузі. Вся продукція на 100% зроблена в Німеччині. Тому якість гарантована!

Час є вирішальним фактором для наших клієнтів. Швидка та гнучка реакція має вирішальне значення. Eberhardt пропонує рішення від добре продуманих робочих столів, які легко миються, до стаціонарних і мобільних стелажів, ковбасних полиць і форм. З цим обладнанням все працює безперебійно.

Компоненти Eberhardt майже повністю виготовляються на власному виробництві, до міліметра відповідно до ваших специфікацій розмірів, від партії 1 до серійного виробництва. Таким чином, клієнти отримують вигоду від найвищої якості та гнучкості. Eberhardt завжди приділяє увагу функціональності та першокласній обробці своїх компонентів. Деякі вироби обробляються вручну. У разі необхідності продукція може бути доставлена протягом декількох годин.